Gyakornoki program 2018. ősz-tél

2018-08-07

A Political Capital gyakornoki programot hirdet a 2018. őszi-téli időszakra. A programra a politikai elemzés és kutatás iránt érdeklődő – elsősorban társadalomtudományi területen tanuló – hallgatók jelentkezését várjuk, akik alapos ismeretekkel rendelkeznek az 1990 utáni magyar politikai rendszerről, és a napi közéleti híreket is rendszeresen figyelemmel kísérik.

Az összesen 120 órás, a választott intenzitás függvényében 4-6 hétig tartó gyakornoki program során lehetőség nyílik bekapcsolódni a PC kutatási projektjeibe, valamint részt venni az általunk szervezett rendezvényeken. A gyakornokok háttéranyagok és elemzések készítésével járulnak hozzá a mindennapi munkánkhoz. Így versenyképes tudást és tapasztalatot szerezhetnek, amely segíti szakmai orientációjukat és növeli elhelyezkedési esélyeiket.

A beérkezett CV-k és motivációs levelek alapján személyes interjúkra kerül sor. A kiválasztás során előnyt jelent a jó fogalmazási készség, az elemző látásmód és az angol nyelvtudás.

A jelentkezők önéletrajzát és motivációs levelét a hr@politicalcapital.hu e-mail címre várjuk, 2018. augusztus 23-án éjfélig.


Az EU 2016/679. rendeletével összhangban a gyakornoki programunkra pályázók által rendelkezésünkre bocsátott személyes adatokat (motivációs levél, önéletrajz) kizárólag a pályázókkal való kapcsolattartásra használjuk, és csak a gyakornoki pozíció betöltéséhez kapcsolódóan tároljuk. Személyes adatokat harmadik félnek nem adunk át, azokat a kiválasztási folyamat ideje alatt, de legfeljebb a beérkezéstől számított 30 napig tároljuk, azt követően a jelentkezők személyes adatai megsemmisítésre kerülnek.

Sajtókapcsolat:
+36 20 665-0384
Telefon:
+36 20 665-0384