A Political Capital IV. Nyári Egyeteme

2024-04-24

Önkormányzati és EP-választás után, 25 éve a NATO-ban, 20 éve az EU-ban

A programról 

Milyen kihívásokat és lehetőségeket rejt a magyar soros elnökség? Mik a két választás tanulságai itthon, két évvel az országgyűlési választások előtt? Mit mondhatunk a hazai és az európai szélsőjobb helyzetéről a választások után? Lehet egyszerre informálni, olvasottságot növelni és ellentartani a dezinformációnak? 

Akik a panelbeszélgetések, workshopok, world café jellegű beszélgetések során biztosan velünk lesznek: Ablonczy Bálint, a Válasz Online újságírója és társalapítója; Arató Gergely, a Demokratikus Koalíció parlamenti képviselője; Ács Dániel, a 444.hu újságírója, Benkő Tibor vezérezredes, volt honvédelmi miniszter; Kerner Zsolt, a 24.hu újságírója; Kovács Gergely, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt társelnöke; Molnár Balázs Európa-politikáért felelős helyettes államtitkár; Serdült Viktória, a HVG újságírója; Zöldi Blanka, a Lakmusz főszerkesztője. 

Arra is lesz alkalmunk, hogy kötetlenül beszélgessünk, illetve kocsmakvízzel is készülünk. A PC elemzői mind megfordulnak a helyszínen a három nap során. 

 

Időpont:július 2. 10:00 – július 4. 15:30 

Helyszín: Budapest belvárosa 

Költségek: A napközbeni étkezést mi álljuk, illetve igény esetén a szállást is. 

 

Jelentkezés:az itt elérhető jelentkezési formkitöltésével május 25. 23:59-ig. 

 

A jelentkezés feltételei: 

-betöltött 18. életév 

-egyetemi jogviszony (bármely egyetemen, nem csak Magyarországon) 

-angol nyelvtudás (lesz angol nyelvű panel) 

 

A helyek száma limitált. 

 

Adatvédelmi tájékoztató: Az adatkezelés célja, hogy a IV. Nyári Egyetemünkön való részvétel kapcsán fel tudjuk venni a kapcsolatot a jelentkezőkkel, telefonon vagy emailben. Az adatkezelés időtartama a IV. Nyári Egyetem végéig tart, ezután nem kezeljük azokat, kivéve, ha arról külön rendelkezés születik. Az adatkezelés további részletei a Political Capital adatkezelési nyilatkozatában érhető el.

Sajtókapcsolat:
+36 20 665-0384
Telefon:
+36 20 665-0384