Bemutatkozás11

2016-05-30

Munkatársaink

Szabados Krisztián
alapító – Szabados Krisztián (1973) közgazdász, PR és kommunikációs szakember. Több tucat, magyarországi és külföldi médiumokban megjelenő cikk és tanulmány szerzője. A Political Capital nyugat-európai, tengerentúli, és Öböl-térségbeli üzleti kapcsolataiért felelős vezetője.

a
a

Krekó Péter
igazgató – Krekó Péter (1980) politológus és szociálpszichológus. A Political Capitalnél elsősorban kutatási projektek koordinációjával, attitűdelemzéssel és szélsőséges-kutatással foglalkozik. Az ELTE Társadalom-és Neveléspszichológia tanszékének tanársegédje, szociálpszichológiai és politikai pszichológiai kurzusok oktatója. Doktori kutatási témája az összeesküvés-elméletek szociálpszichológiája.

a

Vidak Latkovic
helyettes igazgató, Political Capital Montenegro – Vidak Latkovic (1984), jogászként és nemzetközi kapcsolatok szakértőként végzett a Montenegrói Egyetemen. Korábban újságíróként dolgozott, majd 2007-től a montenegroi honvédelmi minisztérium szóvivője volt. 2011-től tanácsadó, a Political Capital podgoricai irodájának helyi vezetője.

a

Juhász Attila
vezető elemző – Juhász Attila (1976) politológus. Első szakmai tapasztalatait a MTA Politikatudományi Intézetében szerezte, majd több félévet tanított az ELTE TÁTK politikatudományi szakán. Szakterülete a radikalizmuskutatás, valamint a nemzetközi migráció. Az ELTE TÁTK Szociológia Doktori Iskolájának PhD-hallgatója.

a

László Róbert
választási szakértő – László Róbert (1979) politológus-közgazdász, választási szakértő. Egyetemi diplomáit a Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetemen (2004), illetve a Budapesti Corvinus Egyetemen (2009) szerezte, ahol a 2009/2010-es tanévtől a választási szakértő szakirány oktatója. Fő kutatási területe a magyar választási rendszer, a témához kapcsolódó Political Capital-kezdeményezések szakmai irányítója. 2005 óta a Political Capital Institute munkatársa.

a

Molnár Csaba
módszertani szakértő – Molnár Csaba (1973) matematika szakon végzett az ELTE TTK-n, majd programozó matematikusi tanulmányokat végzett az ELTE IK-n. A kutatások módszertanának kidolgozásával, a politikai folyamatok kvantitatív elemzésével és modellezésével, indexalkotással, adatvizualizációval foglalkozik. 2008 óta tagja a Political Capital csapatának.

a

Szitás Katalin
sajtófőnök, elemző – Szitás Katalin (1982) politológus. Egyetemi tanulmányait az ELTE ÁJK-n végezte, majd ugyanott doktori tanulmányokat folytatott. Első szakmai tapasztalatait az államigazgatásban szerezte. 2006 óta a Political Capital elemzője, a cég operatív vezetőjeként dolgozott, jelenleg pedig a sajtókapcsolati teendőket látja el.

 

fidesz

Sajtókapcsolat:
+36 20 665-0384
Telefon:
+36 20 665-0384